Print
   
Skift sprog / Change language
26.02.2018

Styrket samarbejde om iværksætteri i fødevaresektoren

Future Food Innovation er en del af et nyt samarbejde, der skal give 10 fødevareiværksættere mulighed for at komme helt tæt på forbrugerne til Danmarks største fødevarefestival, Food Festival. Her kan festivaldeltagerne udfordre virksomhederne på deres nyeste produkter og give virksomhederne værdifuld viden til den videre udvikling.

Som noget helt nyt går Future Food Innovation nu sammen med Innovationsfonden, Food Festival og Region Midtjylland om at sætte fokus på iværksætteri i fødevaresektoren - og ikke mindst de udfordringer, som fødevareiværksættere står med. Det skal være nemmere for virksomhederne at få adgang til forbrugerfeedback, så derfor oprettes der på Food Festival i år et ”laboratorium” til netop dette formål.

- Future Food Innovation er en hjørnesten i Danmarks stærkeste fødevareregion, og sammen med Region Midtjylland udvikler vi Future Food Innovation til en aktiv national innovationsunderstøttende platform med adgang til viden, netværk og finansiering. Derfor er det naturligt for os at søge sammen med Innovationsfonden, der har betydelige midler til dette fokusområde, og Food Festival, der har platformen til forbrugerne og de professionelle indkøbere, siger Lars Visbech Sørensen, formand for Future Food Innovation og direktør i Agro Business Park.

Der kommer i løbet af foråret mere information om, hvordan de 10 konkrete virksomheder udvælges til at få adgang til dette unikke initiativ og information om det samlede program for dette initiativ. Food Festival afholdes fra fredag den 7. til søndag den 9. september 2018.

Download pressemeddelelse om det nye samarbejde

Yderligere information

Bjarne Langdahl Riis, projektleder, Agro Business Park/Future Food Innovation, blr@agropark.dk, tlf. 3092 1717

 

 
Nyheder
16.03.2018
Kunsten at drage nytte af de studerendes viden og kompetencer

12.03.2018
Proteiner for fremtiden – kom med dit input til Det Nationale Bioøkonomipanels kommende anbefalinger

28.02.2018
Vi søger en internationaliserings-praktikant til efterår

Agro Business Park A/S - Niels Pedersens Allé 2 - 8830 Tjele - T: +45 8999 2500 - F: +45 8999 2599 - info@agropark.dk
Intranet
 
 
Udviklet af landIT