Print
   
Skift sprog / Change language
Hvordan skal fremtidens frilandshytte se ud?
 
13.02.2018

Hvordan skal fremtidens frilandshytte se ud?

Efterspørgslen efter nye koncepter og udstyr til produktion på friland stiger i takt med øget forbrugerinteresse for kødprodukter produceret under særlig hensyntagen til husdyretik og miljø. Produktionen i det fri er mere besværlig og omkostningstung end i stalden, så potentialet for at producere smartere, mere effektivt og samtidig tilgodese arbejdsvilkår er tilstede. Spørgsmålet er, om det kan ske uden at sætte hverken dyrevelfærd eller rentabiliteten over styr?

Vanggard Øko- og Frilandshytter samt Orbital mener at have bud på nye løsninger i form af en ny øko- og frilandshytte/faringsvogn med lokal energiforsyning, mulighed for overvågning samt pattegrisehuler med varmekilder. Men er det dækkende for kravene til fremtidens produktion? Løser det de væsentlige udfordringer, der pt. er i forbindelse med frilandsproduktion? Og hvad med økonomien?

Deltag i debatten om fremtidens frilandshytte, bliv klogere på nye løsninger, giv konkret feedback til udstyrsproducenterne og netværk med ligesindede.

Se programmet og tilmeld dig her

Dagen arrangeres af Agro Business Park, Innovationsnetværket for Biomasse og INAGRO. 

 

 
Nyheder
16.02.2018
Erhvervsfremstød i Zaragoza, Spanien, på FIMA 2018

15.02.2018
Nyt partnerskab for præcisionssprøjtning

13.02.2018
Finished your PhD - What then?

Agro Business Park A/S - Niels Pedersens Allé 2 - 8830 Tjele - T: +45 8999 2500 - F: +45 8999 2599 - info@agropark.dk
Intranet
 
 
Udviklet af landIT