Print
   
Skift sprog / Change language
28.09.2017

Ny lagerstyrings-app til landbruget vinder vækstpris

IT-virksomheden Farmtech Software ApS har vundet prisen ”Årets innovation” ved LandbrugsMediernes konference Vækst 2017, hvor der blev uddelt priser til landets bedste fødevare – og agrovirksomheder. Virksomheden vandt prisen med app’en GrainIT, som er udviklet til lagerstyring i landbruget.

Det er serieiværksætteren Ivan Baadsgaard, som bl.a. også er stifter af virksomheden landIT, der står bag app’en GrainIT, som giver landmænd mulighed for at holde styr på data vedr. deres korn, gødning og lager via deres mobiltelefon. Med kun et enkelt klik kan landmanden registrere, når et nyt læs korn er kommet på lager, og det overføres herefter automatisk til en hjemmeside, hvor man hele tiden kan følge sin lagerbeholdning. Hvis kornet bruges som foder, kan landmanden også holde styr på, hvad der ryger ud af lageret igen.

GrainIt blev valgt som vinder af innovationsprisen, fordi app’en på en simpel måde løser et vigtigt styringsproblem for landbruget.
Farmtech Software ApS er lejer i Agro Business Park i Tjele, hvor direktør Lars Visbech Sørensen er begejstret på Farmtech Softwares vegne:

- Vi er rigtig glade for, at én af vore lejere vinder ”Årets innovation”-pris. GrainIT-app’en er med til at løse en vigtig opgave for landbruget i forhold til lagerstyring, og det er endnu et godt eksempel på den øgede udvikling af nye værdiskabende digitale løsninger, der sker i landbruget. Det er samtidig helt i tråd med, hvad vi i Agro Business Park bl.a. er sat i verden til – nemlig at hjælpe iværksættere med at udvikle morgendagens produkter og løsninger til gavn for branchen.

Yderligere information:
Lars Visbech Sørensen, CEO, lvs@agropark.dk, 4056 7128

Se film om GrainIT på Landbrugsavisens hjemmeside her

 

 
Nyheder
16.03.2018
Kunsten at drage nytte af de studerendes viden og kompetencer

12.03.2018
Proteiner for fremtiden – kom med dit input til Det Nationale Bioøkonomipanels kommende anbefalinger

28.02.2018
Vi søger en internationaliserings-praktikant til efterår

Agro Business Park A/S - Niels Pedersens Allé 2 - 8830 Tjele - T: +45 8999 2500 - F: +45 8999 2599 - info@agropark.dk
Intranet
 
 
Udviklet af landIT