Print
   
Skift sprog / Change language
Stærke kommercielle kræfter til Future Food Innovation
 
30.03.2017

Stærke kommercielle kræfter til Future Food Innovation

PRESSEMEDDELELSE
Foulum den 30. marts 2017

Niels Hasselholm er efterhånden en garvet profil inden for FMCG-branchen med ledende stillinger hos senest Tamaco, De 5 Gaarde og Hørkram. Niels har været glad for stillingen som direktør hos Tamaco, men glæder sig samtidig til nye udfordringer som projektleder hos Agro Business Park, der er leadpartner i konsortiet bag Future Food Innovation, hvor han primært skal bruge sine ressourcer.

- Jeg ser virkelig frem til at arbejde med nogle spændende SMVer, som tænker lidt anderledes end mange af de store etablerede virksomheder. Jeg kan godt lide den holistiske tankegang, som man arbejder med i Future Food Innovation, da jeg tror, det er med til at skabe et succesfuldt og nyskabende miljø. I mine tidligere stillinger hos de 5 Gaarde og Tamaco har jeg arbejdet med innovative produkter og forretningsgørelsen af disse produkter - jeg glæder mig til at fortsætte i dette spor, siger Niels Hasselholm og fortsætter:

- I flere af de mange spændende innovative projekter, som Future Food Innovation er involveret i, kan jeg se, at mine kommercielle kompetencer fra flere forskellige fødevarevirksomheder og ikke mindst mit et indgående kendskab til detailhandlen og et stort netværk i branchen kan skabe værdi for projekterne.

Future Food Innovation tilbyder nu hele tre udviklingspuljer til fødevarevirksomheder, og Niels Hasselholm vil primært komme til at beskæftige sig med opsøgende arbejde i forhold til Growth-puljen, hvor han skal opsøge virksomheder, som ønsker at realisere allerede udviklede forretningsideer. Her vil han få en særlig rolle med at hjælpe med den kommercielle forretning, da det er en af hans styrker.

At der nu skal flere hænder til at løfte opgaverne i regi af Future Food Innovation skyldes ikke kun, at der nu tilbydes tre forskellige puljer til at skabe vækst i små og mellemstore virksomheder, men arbejdet inkluderer nu også fødevarevirksomheder i hele Danmark, og ikke som tidligere hovedsageligt i Region Midtjylland.

At skabe gode forhold for fødevarevirksomheder med bl.a. vidensinstitutioner kræver både tid og kompetencer til at give de bedste vilkår for virksomhederne. Derfor glæder det Gyda Bay, innovationschef i Agro Business Park og Future Food Innovation, at få endnu en kompetent kollega tilknyttet konsortiet Future Food Innovation.

- - -

Fakta Agro Business Park A/S

Agro Business Park A/S er en klynge- og managementorganisation med innovations-, inkubations- og investeringsaktiviteter på både nationalt og internationalt plan. Vi har fokus på at understøtte innovationsprocesser, iværksætteri, netværk, kommercialisering og forretningsudvikling i den biobaserede økonomi. Agro Business Park er sekretariat for Future Food Innovation og Innovationsnetværket for Biomasse og er derudover også dansk partner i Enterprise Europe Network.

www.agropark.dk

Fakta Future Food Innovation

Future Food Innovation har siden 2010 været hovedoperatør i den midtjyske fødevaresatsning og arbejder for at skabe vækst og arbejdspladser i den danske fødevarebranche. Dette opnås bl.a. med midler fra tre vækstpuljer samt ved at bringe virksomheder, kompetencer og vidensparter sammen i nye innovative projekter.

Bag Future Food Innovation står et konsortium bestående af seks parter, som er førende inden for fødevareinnovation i Danmark: Agro Business Park, Institut for Fødevarer og MAPP Centret ved Aarhus Universitet, VIFU, Teknologisk Institut, Danish Food Cluster og Væksthus Midtjylland.

www.futurefoodinnovation.dk

Yderligere information

Lars Visbech Sørensen, administrerende direktør, Agro Business Park, 4056 7128, lvs@agropark.dk
Gyda Bay, innovationschef, Agro Business Park/Future Food Innovation,2141 7262, gb@agropark.dk
Niels Hasselholm, projektleder, Agro Business Park/Future Food Innovation, 9384 4515, nha@agropark.dk
 

 

 
Nyheder
16.03.2018
Kunsten at drage nytte af de studerendes viden og kompetencer

12.03.2018
Proteiner for fremtiden – kom med dit input til Det Nationale Bioøkonomipanels kommende anbefalinger

28.02.2018
Vi søger en internationaliserings-praktikant til efterår

Agro Business Park A/S - Niels Pedersens Allé 2 - 8830 Tjele - T: +45 8999 2500 - F: +45 8999 2599 - info@agropark.dk
Intranet
 
 
Udviklet af landIT