Print
   
Skift sprog / Change language
29.03.2017

Vi søger en projektleder

Agro Business Park A/S arbejder med innovation, inkubation og investering i den biobaserede økonomi. I regi af vores projekter og aktiviteter søger vi en medarbejder med erfaring fra biomasse- og bioenergiområdet.

Du vil blive en del af vores innovationsteam, der håndterer en række udviklings- og netværksprojekter inden for den biobaserede økonomi, og som har fokus på udnyttelse af biobaserede ressourcer til fx fremtidens fødevarer, bioraffinering, bioenergi, biogas mv. Vi skaber merværdi ved at understøtte effektive innovationsprocesser med fokus på forretningsudvikling. Gennem vores aktiviteter er vi med til at forme fremtidens grønne forretningsmodeller og skabe nye arbejdspladser på tværs af landbrugs-, fødevare- og energisektoren.

Vi tilbyder:

  • Muligheden for at være en del af udviklingen af en grønnere, biobaseret fremtid gennem understøttelse af nye produkter, omdannelse af viden/idéer til bæredygtige forretningsmodeller og effektiv procesledelse.
  • Et team af gode kolleger. Vi er en engageret og forskelligartet flok, som fagligt supplerer hinanden og skaber resultaterne som et hold.
  • Ansættelse i et inspirerende miljø med udgangspunkt i Agro Business Parks hovedkontor i Foulum. Stillingen er tidsbegrænset i to år med gode muligheder for forlængelse.

Du har:

  • En teknisk/naturvidenskabelig baggrund (fx ingeniør, maskinmester, biolog el. lign.) - gerne erfaring med design, dimensionering og drift af pilot- og/eller procesanlæg inden for biomasseområdet.
  • Mindst fem års projektledererfaring. Det er en fordel at have erfaring med at lede og styre projekter med offentlig medfinansiering.
  • Kendskab til og netværk inden for bioenergiområdet, gerne med særligt fokus på biogasbranchen.
  • En udadvendt og lyttende personlighed, der trives med at arbejde både selvstændigt og i teams med forskellige fagligheder og kompetencer.
  • Fleksibiliteten og robustheden til at acceptere en omskiftelig hverdag i en mindre virksomhed under stadig udvikling.

Yderligere oplysninger

Kontakt projektchef Lars Horsholt Jensen, tlf. 3034 6268, lhj@agropark.dk.

Ansøgningsfrist

Din ansøgning skal være modtaget senest onsdag den 19. april 2017. Ansøgning og CV sendes pr. mail til Anne Grethe Jacobsen, agj@agropark.dk. Skriv ”Projektleder” i emnefeltet.

Samtaler forventes afholdt i uge 17.

Agro Business Park A/S er en klynge- og managementorganisation med innovations-, inkubations- og investeringsaktiviteter på både nationalt og internationalt plan. Vi har fokus på at understøtte innovationsprocesser, iværksætteri, netværk, kommercialisering og forretningsudvikling i den biobaserede økonomi. Vi har hovedkontor i Foulum og kontorer i Skejby, Odense og København. Læs mere på www.agropark.dk.

 

 
Nyheder
16.03.2018
Kunsten at drage nytte af de studerendes viden og kompetencer

12.03.2018
Proteiner for fremtiden – kom med dit input til Det Nationale Bioøkonomipanels kommende anbefalinger

28.02.2018
Vi søger en internationaliserings-praktikant til efterår

Agro Business Park A/S - Niels Pedersens Allé 2 - 8830 Tjele - T: +45 8999 2500 - F: +45 8999 2599 - info@agropark.dk
Intranet
 
 
Udviklet af landIT