Print
   
Skift sprog / Change language
07.01.2014

MØD EN FORSKER

Kom og få ny viden til at udvikle din virksomhed torsdag den 27. marts 2014
 
Future Food Innovation og Aarhus Universitet arrangerer for 3. gang matchmaking for nogle af Danmarks bedste fødevareforskere og fødevarevirksomheder i Region Midtjylland. MØD EN FORSKER er en effektiv og uforpligtende måde at få kontakt til en fødevareforsker.
 
Har du og din virksomhed nogle konkrete udfordringer som i ønsker hjælp til, eller ønsker du viden om specifikke områder, så har du nu chancen for at komme i hurtig dialog med relevante forskere indenfor blandt andet:
 
Ingredienser
Råvarekvalitet
Differentierede og biofunktionelle fødevarer
Fødevarekemi og – teknologi
Planter, klima og bæredygtighed
Metabolisme og sensorik
Produktions-, rengørings-, og effektiviseringsprocesser
Branding
Forbrugeradfærd inden for fødevaresektoren
 
Hvorfor samarbejde med en forsker?
Når virksomheder samarbejder med vidensinstitutioner omkring udvikling og innovation viser det sig, at medarbejderne bliver mere produktive og at resultater og løsninger hurtigere frembringes. Altså kort sagt der bliver kortere fra ny ide til faktura! 
 
Det betaler sig at deltage
I foråret 2013 arrangerede vi 92 møder mellem 14 forskere og 35 små og mellemstore virksomheder. Efterfølgende har flere deltagere fundet sammen i et samarbejde, hvoraf flere samarbejder allerede er i gang. Eksempelvis kan vi nævne, at en stor international virksomhed er kommet med i et længerevarende innovations forløb. En anden virksomhed har fået tilknyttet en erhvervs ph.d. som skal undersøge sundhedsfremmende stoffer i proteiner og derudover har en tredje virksomhed fået støtte til at indsamle ny viden i samarbejde med forskere.
 
Hvordan foregår det?
MØD EN FORSKER starter med ultra korte præsentationer fra forskere på Aarhus Universitet, og derefter går det løs med individuelle møder af 20 minutters varighed imellem forskere og virksomheder. Alle møder aftales på forhånd via hjemmesiden www.b2match.eu/forskermatch. Det er gratis at deltage.
 
Hvor og hvornår?
MØD EN FORSKER løber af stablen torsdag den 27. marts 2014 kl. 8.30 – 14.30 på Aarhus Universitet, Blichers Allé 20, Foulum, 8830 Tjele.
 
 
Tilmelding - Sidste frist er 17. marts
Du tilmelder dig her www.b2match.eu/forskermatch
 

 

 
Nyheder
05.03.2015
DC Ingredients investerer i Aarhusiansk virksomhed

24.02.2015
Agro Business Park får Apple som nabo

23.02.2015
Apple slår sig ned i Foulum

Agro Business Park A/S - Niels Pedersens Allé 2 - 8830 Tjele - T: +45 8999 2500 - F: +45 8999 2599 - info@agropark.dk
Intranet
 
 
Udviklet af landIT