Print
   
Skift sprog / Change language

SPACE—Landbrugsmesse i Frankrig

Dato: 13.09.2017 Kl. 09:00
Slut: 16.09.2017 22:00

Beskrivelse:

Agro Business Park organiserer i samarbejde med den danske ambassade i Paris en dansk fællesstand på den største landbrugsmesse i Frankrig inden for husdyrproduktion, SPACE, fra d. 13. til 16. september 2017.

BAGGRUND
Med en årlig produktion på mere end 60 milliarder Euro er Frankrig det absolut største landbrugsland i Europa. Frankrig er blandt top 3 inden for stort set alle produkt-typer og ofte førende som f.eks. inden for kvæg– og fjerkræavl.

Restruktureringen af fransk landbrug er først rigtigt begyndt inden for de senere år, og der er derfor stadig en relativ stor andel af mindre landbrug i Frankrig, som har svært ved at være konkurrencedygtige. Ud over konsolidering er stigende krav til miljø og dyrevelfærd samt lokal modstand (specielt ift. svineproduktion) yderligere udfordringer, som erhvervet slås med. Regeringen har sat midler af til at støtte projekter, der kan hjælpe landmændene med at blive mere konkurrence-dygtige og samtidig gøre dem mere miljøvenlige. Med en gennemsnitlig gældskvotient på lidt under 40% er franske landmænd velkonsoliderede, så der er plads til at foretage investeringer.

Også den franske forbruger samt food-service sektor presser i stigende omfang på for at gøre de vilkår, som fødevarer er produceret under, mere miljø– og dyrevenlige.

DANSK DELTAGELSE
Den danske deltagelse på messen vil bestå af en hoved-stand i svine-sektordelen af messen (Hall 8) og rby. satellit-stande i andre sektorer, såfremt interessen er stor nok fra dansk side. Følgende markedsføringsaktiviteter er planlagt for at skabe opmærksomhed samt generere besøgende til den danske stand:

 • Målrettede invitationer til den danske stand vil blive sendt ud af den danske ambassade målgrupperne for de danske udstillere (svineproducenter, mælkeproducenter, kooperativer, etc.)Såfremt minimum 12 virksomheder tilmelder sig, vil der blive afholdt et ½-dags seminar om dansk svineproduktion med en kombination af et ”testimonial” fra en dansk landmand og en forsker, som præsenterer ”Fremtidens Svinestald”. Hvis der er nok virksomheder inden for sektoren, der tilmelder sig, vil der evt. blive organiseret et lignende seminar omkring mælkeproduktion.
 • Reception på den danske stand for inviterede kunder
 • Et katalog med en general introduktion af dansk landbrug og landbrugsteknologier samt de danske udstillere
 • Såfremt der er udstillere med innovative produkter, vil der blive arbejdet på at få disse repræsenteret i messens afdeling for innovative løsninger (Innov’SPACE).

DELTAGELSE
Man har mulighed for at deltage på den danske stand på tre forskellige måder. Man kan enten vælge at have sin egen stand på fællesstanden eller vælge en kommunikationspakke, hvis man allerede har sin egen stand på messen.

Standpakke: for virksomheder, som ønsker deres eget standareal på fællesstanden. En standpakke vil omfatte en udstyret stand med bord, tre stole og et firmaskilt. Pris for 6m2: 19.000 DKK, Pris for 9m2: 28.000 DKK. Større stande kan evt. fås efter aftale.

Kommunikationspakke: for virksomheder, som allerede udstiller på SPACE med egen stand, men som gerne vil bruge seminar og reception til at pleje deres kunder, og gerne vil være en del af den danske historie. Pris: 8.000 DKK

Alle disser priser forudsætter, at fremstødet modtager 50% eksportfremme, som der er søgt om.

HVORFOR DELTAGE I DANSK FÆLLESSTAND

 • Mulighed for at teste det franske marked af på en nem og over-kommelig måde
 • En nøglefærdig stand sparer jer tid: Vi står for kommunikation og planlægning
 • I bliver en del af den danske historie, som kommunikeres ud og nyder godt af det danske brand
 • En større fælles dansk stand giver mere eksponering end, hvis man står alene
 • Netværk, erfaringsudveksling, udveksling af markedsinformation, leads, etc samt socialt samvær med kollegaer fra branchen

PRISEN INDEHOLDER

 • Mulighed for at invitere nøglekunder ind til seminar om svine-produktion
 • Deltagelse i fælles reception
 • Sponsorlogo på roll-up til seminar
 • Firmabeskrivelse i katalog
 • Adgang til og brug af fællesareal på 9m2
 • Oversættelsesbistand fra ambassadepersonale
 • Hent invitationen og beskrivelsen her

Hent invitationen og beskrivelsen her

REGISTRERING OG DEADLINE
Hent en registreringsblanket her. Registrering skal ske inden d. 29. april 2017

Yderligere oplysninger kan indhentes hos:
Tina Schou, Business Development Manager
Den danske ambassade i Paris
Tel: +33 1 44 31 21 74
E-mail: tinasc@um.dkSe hele kalenderen [her]
Agro Business Park A/S - Niels Pedersens Allé 2 - 8830 Tjele - T: +45 8999 2500 - F: +45 8999 2599 - info@agropark.dk
Intranet
 
 
Udviklet af landIT